Chleb na naturalnym zakwasie
Specjalizujemy się w sprzedaży świeżego pieczywa. Wszystkie nasze chleby produkowane są z naturalnych surowców na zakwasie tradycyjnym. Przygotowujemy go ze szczególną pieczołowitością. Pilnujemy hodowli tych dzikich drożdży, gdyż mają one największy wpływ na smak naszego pieczywa. Nieustannie też obserwujemy kierunki rozwoju rynku pieczywa oraz zmiany w oczekiwaniach naszych klientów. Staramy się wprowadzać produkty, których brak jest szczególnie odczuwany. Wprowadzamy do pieczywa składniki nabiałowe, by otrzymać produkty o nowych walorach smakowych. W szczególności oferujemy:
- pieczywo żytnie – chleb razowy,
- pieczywo pszenne – chleb graham, bagietki francuskie, bułki zwykłe,
- pieczywo mieszane – chleb zwykły, chleb żytnio-pszenny,
- pieczywo na maślance – chleb na maślance,
- pieczywo na jogurcie – chleb na jogurcie,
- pieczywo półcukiernicze – rogale maślane, chały ozdobne.